Solfilm

Professionell montering! Märsta Bilhus har monterat solfilm sedan början på 90-talet och har således utvecklat en unik erfarenhet och kunskap inom detta hantverksområde. För dig som är noggrann och har höga krav på utförande och finish, anlita Märsta Bilhus för bästa resultat! 5 olika toningar att välja på. Från kolsvart till näst intill osynligt!

Högre komfort! För passagerarna som sitter skyddade för solens värmande och irriterande strålar blir bilresan betydligt behagligare. Främst barn och djur som är extra känsliga har glädje av solskyddet. Även föraren och passagerare i framsätet blir inneklimatet bättre. Detta på grund av man kan minska obehagligt och skadligt drag från ventilationen eftersom klimatanläggningen i bilen inte behöver arbeta så hårt för att kyla.

​Lägre inbrottsrisk! Med mörka rutor får klåfingriga typer svårare att se vad som finns i bilen. Tänk på att stöldbegärligt gods som förvaras i bilen inte alltid ersätts av försäkringsbolagen. Med solfilm på rutorna ligger din packning, verktyg, kläder etc. betydligt säkrare än i en bil utan insynsskydd.

Bättre säkerhet! Skulle olyckan vara framme så kan solfilmen fungera som splitterskydd. Glasrutan hålls samman. Man slipper glassplitter vilket kan rädda passagerarna från svåra skador. Kvälls och nattkörningen blir behagligare eftersom man slipper bli bländad av bakomvarande strålkastare.

Bättre andrahandsvärde! Ett solfilmsmontage från Märsta Bilhus är ett snyggt och attraktivt tillbehör på alla bilar. Dessutom kommer troligen interiören vara i ett bättre skick än normalbilen eftersom den inte blivit utsatt för solens blekande strålar. Solfilm reducerar 99% av solens UV-strålar.

Bekymmersfritt! Med solfilm på rutorna har du ett bekymmersfritt sol och insynsskydd. Inga skramlande eller kondensskapande plastskivor eller lösa solskydd med dålig kvalitet. Rengöring sker som vanligt och dörrutorna kan hissas upp och ner utan att skadas.